Liefdeskoning Robert ten Brink met vernieuwd ‘All You Need Is Love’

‘All You Need Is Love’, het populaire liefdesprogramma van Robert ten Brink, keert op zaterdag 12 februari terug bij RTL 4 met een vernieuwde show vanuit de studio. Na de goed bekeken kerstspecial (bijna 3 miljoen kijkers) gaat Robert zes weken op liefdespad, repareert hij gebroken harten, opereert hij als ware matchmaker en laat hij de liefde op grootse wijze spreken.

Uitzending: wekelijks, vanaf zaterdag 12 februari, tussen 20.30 uur en 21.45 uur bij RTL 4.


Elke show staat in het teken van liefde en de tranen vloeien dan ook rijkelijk wanneer de onvermoede ‘slachtoffers’ plotseling oog in oog met elkaar komen te staan. De welbekende en geheel nieuwe ‘All You Need Is Love’-caravan rijdt weer door het land om mensen op te pikken die met behulp van Robert verbroken relaties proberen te herstellen. Ook stille liefdes die openlijk de liefde durven te verklaren komen voorbij.

Nieuw in deze show is het groots opgezette vrijgezellenproject, waarbij zeven mannen en zeven vrouwen, die allemaal op zoek zijn naar de ware, samen een huis in Amsterdam betrekken. De kijker leeft zes weken lang mee met de dagelijkse beslommeringen van de veertien vrijgezellen. De camera volgt ze uiteraard ook tijdens de spannende dates. Wat speelt zich af in de love mansion en welke liefdes ontluiken er? En natuurlijk ontvangt Robert de vrijgezellen ook in de studio om iedereen te trakteren op de laatste nieuwtjes en intriges.

Bron: RTL

~ door pietboon op 08/02/2011.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: