Eerste aflevering ‘A’DAM – E.V.A.’ nu al online te zien

Vanaf 6 maart 2011 wordt – acht weken lang op zondagavond om 21.00 uur op Nederland 2 – de nieuwe NTR/VARA/VPRO-dramaserie ‘A’DAM – E.V.A.’ (Amsterdam en vele anderen) uitgezonden. Hierin is Eva van de Wijdeven (‘Dunya en Desie’, ‘Vuurzee’) te zien als Eva; Teun Luijkx (‘S1ngle’, ‘Alle Tijd’) speelt Adam. Een week vóór de eerste uitzending op tv, sinds zondag 27 februari vanaf 21.00 uur, is de gehele eerste aflevering van de serie al op de site www.adameva.nl te bekijken.

De eerste aflevering van de nieuwe NTR/VARA/VPRO-dramaserie ‘Amsterdam en vele anderen’, sinds zondag 27 februari om 21.00 uur online te bekijken op www.adameva.nl.

In ‘A’DAM – E.V.A.’ (‘Amsterdam en vele anderen’) volgen we de turbulente liefdesgeschiedenis tussen de in Amsterdam geboren en getogen Eva van Amstel en haar nieuwe buurman, de 24-jarige Adam de Heer, die rechtstreeks uit de Zeeuwse klei in de rumoerige stad is komen wonen. In deze VARA/NTR/VPRO-dramaserie is de stad Amsterdam (met meer dan 350 locaties) de verbindende schakel tussen tal van ingrijpende, ontroerende en hilarische gebeurtenissen.

Elke aflevering kruisen de paden van Adam en Eva die van talloze onbekende anderen, die – vaak zonder dat ze het beseffen – een onomkeerbare invloed op hun leven hebben. Naast het verhaal van Adam en Eva volgt deze mozaïekvertelling ook de verhalen van die vele, vele anderen.

Uiteraard is op de website ook alle achtergrondinformatie over de serie te vinden, waaronder de inhoud en foto’s van de komende afleveringen, informatie over de personages én bio’s van de acteurs en de makers. Bovendien kunnen bezoekers zich via adameva.nl aanmelden voor de fanpage van ‘A’DAM – E.V.A.’ op Facebook en vrienden worden met de hoofdpersonages (nu al hebben 2.428 bezoekers aangegeven dat ze Adam en Eva leuk vinden).

Bron: VARA

~ door pietboon op 28/02/2011.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: