Floortje en Dennis in BNN’s “How to stay alive”

Oog in oog met een wurgslang, bedolven onder een lawine of verrast worden door een hotelbrand. Hoe overleef je extreme situaties als je op reis bent? Of nog beter: hoe zorg je dat je niet in de shit komt? Floortje Dessing en Dennis Storm zoeken het uit in How To Stay Alive. Floortje onderzoekt levensbedreigende situaties waar iedere toerist in kan belanden. Dennis staat in de Braziliaanse jungle oog in oog met de meest gevaarlijke beesten en trekt er in de outback van Amerika helemaal alleen op uit met niet veel meer dan een kapmes en vuurstenen.

How To Stay Alive is vanaf 3 april iedere zondag om 19.55 uur te zien bij BNN op 3.

In How To Stay Alive onderzoekt Floortje lawinegevaar in de Alpen, wordt ze platgedrukt in een Amerikaanse mensenmassa en test ze een nieuwe uitvinding om uit een brandend hotel te komen. Floortje praat met overlevenden en geeft tips om te ontsnappen uit benauwde situaties. Floortje:

‘Reizen is en blijft het mooiste dat er bestaat, maar het kan natuurlijk overal ter wereld mis gaan. Als How to Stay Alive ook maar één persoon redt, is dit programma al enorm geslaagd.’

Dennis maakt in How To Stay Alive zijn ultieme droom waar. Hij reist af naar het ongerepte Amerika om acht dagen in de wildernis te overleven. Bewapend met een basis survivalpakket en vier camera’s wordt hij gedropt in de middle of nowhere. Hij bouwt zelf zijn onderdak, zorgt voor vuur en vangt zijn eigen wild. Dennis:

‘Alleen op de wereld, alles zelf filmen en ondertussen zien te overleven. Ik had wel verwacht dat het fysiek zwaar zou worden maar al snel kwam ik erachter dat het mentale aspect nóg belangrijker is.’

Bron: BNN

~ door pietboon op 28/03/2011.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: