James May’s Man Lab maakt van losers weer mannen

Nu het leven om ons heen zo eenvoudig is gemaakt, dreigt de gemiddelde man af te glijden naar de positie van een onwetende onnozelaar die geen schroevendraaier meer kan vasthouden en alleen nog maar zijn weg kan vinden door te luisteren naar zijn automatische navigatiesysteem. Tijd om daar verandering in te brengen, vindt presentator James May.

James May’s Man Lab is vanaf maandag 25 april om 21:00 uur te zien op Discovery Channel.

In zijn Man Lab rekent hij op even leerzame als extreme wijze af met de middelmatigheid van de hedendaagse man. Hij leert hem hoe hij een bom kan demonteren, een raket kan bouwen, met een radiografische helikopter wespen kan vangen en natuurlijk hoe hij een vrouw het hof kan maken. Zodat we weer echte mannen worden.

Man Lab is gesitueerd in een leegstaande loods die James en zijn team langzaamaan omtoveren tot een ideaal mannenverblijf. Ze bouwen een bar voor hun eigen bier en in de keuken plaatsen ze een aanrecht van massief beton. Om het lopen te verminderen leggen ze een spoorbaan aan die de goederen van de ene kamer naar de andere transporteert. Meer handige snufjes die ze bouwen: een bestuurbare picknicktafel zodat je overal kunt zitten en een alarm dat waarschuwt als het wc-papier op is. Verder leren ze een verliefd teamlid hoe hij op eenvoudige doch doeltreffende wijze een serenade kan brengen aan zijn droomvrouw en coachen ze hem op een ingenieuze manier tijdens zijn eerste date.

In elke aflevering is er ook een beroemdheid die de uitdaging aangaat om zo snel mogelijk een muur te behangen, een band te verwisselen of een ladenkast in elkaar te zetten. James May’s Man Lab is een hilarische show vol leuke wetenswaardigheden. Allemaal bedoeld om de man te redden van zijn ondergang. Voordat het te laat is!

Bron: Discovery

~ door pietboon op 29/03/2011.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: