BNN duikt 2 april vol in Miami Music Week

Een pre-party in het vliegtuig naar de States, de allergrootste dj’s van de wereld op één plek, de dikste poolparty’s en heel veel dance. BNN-dj Ajouad El Miloudi doet verslag van hèt dance event van het jaar: Miami Music Week. Hij gaat een week lang vol gas op de ontelbare feesten in de stad en spreekt de grote namen uit de scene. Carl Cox, David Guetta, Moby, Swedish House Maffia en natuurlijk zijn BNN-collega Tiësto, ze komen allemaal voorbij.

De special vanuit Miami is zaterdag 2 april vanaf 22.00 uur te horen in The Sense Of Dance bij BNN op 3FM en op tv te zien in 3 On Stage: Miami Music Week om 00.15 uur bij BNN op 3.

De Miami Music Week is volgens Ajouad de next level als het om dance festivals gaat: ‘Als je van dancemuziek houdt moet je daar een keer geweest zijn. Van ’s ochtends vroeg tot diep in de nacht gaat iedereen volledig los. Logisch, want de beste DJ’s ter wereld staan achter de knoppen! ’

Ajouad reist met een speciaal Fly2Miami-vliegtuig vol dj’s en feestgangers. Op tien kilometer hoogte begint de ultieme preparty met mojito’s en een soundsysteem aan boord. In Miami bezoekt Ajouad Tiësto, die in de Amerikaanse stad woont en draait op de slotact van de week: Ultra Music Festival.

Bron: BNN

~ door pietboon op 30/03/2011.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: