Film “New Kids Turbo” vanaf 12 april te zien via Comedy Central Video On Demand

De film New Kids Turbo is vanaf 12 april te zien via de Video On Demand omgeving van Comedy Central bij UPC. Ook is The Making of New Kids Turbo te zien op 9 april en 12 april om 22.00 uur op Comedy Central.

Turbo, Nitro of gewoon supersonisch, New Kids zijn in elke variant ‘asociaal’ goed en een doorslaand succes. Niet alleen is de film de best scorende Nederlandse bioscoopfilm van vorig jaar, Turbo ontving zelfs twee Rembrandt Awards. De film won de awards voor beste film en beste titelsong, voor het nummer Turbo van dj Paul Elstak. Reden genoeg voor een exclusieve anderhalf uur durende ‘behind the scene’ special.

Ook is  Ook in Brabant heeft de crisis toegeslagen. Ook Gerrie, Richard, Rikkert, Robbie en Barrie in het Brabantse dorpje Maaskantje zijn door misverstanden hun banen kwijtgeraakt. Zelfs nog erger, hun uitkeringen zijn stopgezet. Met slechts één logische oplossing, nergens meer voor betalen, loopt alles uit de hand. New Kids Turbo is een absurd verhaal met een belachelijk hoge grapdichtheid.

Terwijl de Duitsers zich opmaken voor de bioscooprelease van Der Gerrie, Rikkert, Richard, Robbie und Barrie, kunnen de Nederlandse fans op 9 en op 12 april genieten van een exclusieve anderhalf uur durende ‘behind the scene’ special van New Kids Turbo bij Comedy Central.

Bron: MTV Networks

~ door pietboon op 30/03/2011.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: