Pasen: Disney XD komt met nieuwe serie “Pair of Kings”

Op zondag 24 april om 11.00 uur gaat op Disney XD de nieuwe Disney serie ”Pair Of Kings” in premiere. De serie gaat over een tweeling die erachter komen dat ze eigenlijk koning zijn van Kinkow. Hun leven verandert compleet als zij vertrekken naar hun eiland. Lukt het de tweeling om geen ellende te veroorzaken?

Disney XD staat het paasweekend in het teken van stoere series. Hierin past de speciale dubbele eerste aflevering van ”Pair of Kings”. Op zondag 24 pril wordt het eerste deel uitgezonden en dan op maandag 25 april deel twee. Voorafgaand is er een marathon van Phineas and Ferb en na afloop is er een marathon van Zack & Cody.

”Pair of Kings” ging in september in premiere in Amerika en was de nummer 1 serie voor kids tussen de 6 en 14 jaar op Disney XD. In Pair of Kings zien we in de hoofdrol Mitchel Musso (bekend van Hannah Montana) en Doc Shaw (bekend van Suite Life on Deck).

De 16- jarige tweeling Brady en Boomer hebben een heel gewoon leven. Ze wonen bij hun oom en tante in Chicago. Maar dat verandert allemaal wanneer Mason, een hooggeplaatst lid van een koninkrijk, de tweeling opzoekt op hun school. Brady en Boomer blijken namelijk koningen van het eiland Kinkow. Hun hele leven verandert wanneer ze vertrekken naar het eiland vol bijgeloof en rare gebruiken. Lukt het de tweeling om geen narigheid te veroorzaken? Op het eiland maken ze kennis met Makayla, de dochter van Mason en met Lanny een ontevreden neef. Vooral Lanny maakt het de broers graag lastig en doet er alles aan om zelf koning te worden.

Bron: Disney

~ door pietboon op 08/04/2011.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: