Sport1 On Demand nu ook bij UPC

Sport1 biedt haar abonnees vanaf 28 april bij UPC een nieuwe dienst aan: Sport1 On Demand. Abonnees kunnen nu op ieder gewenst moment zonder extra betaling genieten van de mooiste momenten. Denk daarbij aan clubs als Bayern München, Barcelona, Real Madrid, Arsenal, Manchester United, Chelsea, Liverpool en Internazionale.

Daarnaast zijn ook de hoogtepunten van de grote golf- en tennistoernooien On Demand te zien. Deze vorm van On Demand wordt ook wel ‘Subscription Video On Demand’ (SVOD) genoemd waarbij gebruikers, als onderdeel van het Sport1 abonnement, de samenvattingen kunnen opvragen.

Sport1 On Demand was al beschikbaar voor Sport1 abonnees bij Ziggo die de beschikking hebben over een interactieve decoder. Sinds een jaar zijn de belangrijkste Europese voetbalwedstrijden bij UPC al live via pay-per-view beschikbaar voor digitale abonnees zonder een Sport1 abonnement.

De wedstrijden zijn voor alle UPC abonnees aan te schaffen via UPC live TV. Het volledige aanbod van Sport1 pay-per-view op het UPC Live TV Portal is te vinden op kanaal 15 van de UPC box.

Bron: Sport1

~ door pietboon op 29/04/2011.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: