Denise van S. vertelt haar verhaal in Moordvrouwen op Net5

Denise van S. (bron: SBS)

In de tweede aflevering van de onthullende portretserie Moordvrouwen staat Denise van S. centraal. Denise is veroordeeld omdat ze haar man, die ze nog steeds beschrijft als de liefde van haar leven, heeft omgebracht. De relatie van Denise was erg gewelddadig en tijdens een geëscaleerde ruzie heeft ze hem neergestoken. Denise is inmiddels veroordeeld en weer vrij, maar mist haar grote liefde nog dagelijks. Wat bracht Denise ertoe om haar partner om het leven te brengen? En hoe gaat ze nu verder, wetende dat haar grote liefde er niet meer is door haar toedoen? In Moordvrouwen vertelt Denise voor het eerst haar verhaal. Haar portret is aanstaande maandag te zien bij Net5.

Moordvrouwen: maandag 16 mei om 22.20 uur bij Net5

Vorige week is Moordvrouwen uitstekend van start gegaan met gemiddeld 477.000 kijkers en een marktaandeel van 20,3% in de doelgroep Vrouwen 20-34 jaar. Deze week is het de beurt aan Denise. Het levensverhaal van Denise van S. kent een hoop diepe dalen. Ze wordt als jongen geboren, voelt zich ongelukkig en past nergens bij. Op 17-jarige leeftijd verhuist ze van Lelystad naar Amsterdam en raakt ze daar verstrikt in het verkeerde circuit. Ze krijgt de ene gewelddadige relatie na de andere en rolt de prostitutie in. Op een dag ontmoet ze Age, die ze beschrijft als de liefde van haar leven. De twee krijgen een relatie die als temperamentvol en explosief beschreven worden, mede omdat Denise en Age allebei stevig drinken.

Op een avond loopt een ruzie volledig uit de hand. Age valt Denise aan, zo is haar verhaal. Ze verweert zich en steekt hem neer. Age wordt dodelijk geraakt en overlijdt in het ziekenhuis. Denise wordt de hoogste aanklacht te laste gelegd -moord met voorbedachten rade- en belandt in de gevangenis.

Moordvrouwen is gemaakt door Jessica Villerius en haar team. Jessica is onder andere verantwoordelijk voor de docu’s Vel over Probleem, Het exclusieve verhaal van een Loverboy, Code Rood: Eerwraak en Wortels van het Kwaad, berichten van Dutroux en Glenn Helder: C’est la vie. Deze laatste documentaire heeft een IDFA-nominatie in de wacht gesleept.

Bron: SBS

~ door pietboon op 16/05/2011.

Eén reactie to “Denise van S. vertelt haar verhaal in Moordvrouwen op Net5”

  1. ik heb de uitzending gezien wat een mooie vrouw.
    wil haar graag eens ontmoeten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: