Nieuw seizoen Wheeler Dealers vanaf 3 juni op Discovery

Een klassieke auto van tientallen jaren oud is een droom van elke autoliefhebber. Het staat voor stijl, uitstraling en nostalgie. Maar het staat helaas ook vaak voor roest, afgebladderde verf en verborgen gebreken. Juist dan begint de fun pas echt voor de mannen van Wheeler Dealers. Dit seizoen weet de overenthousiaste autohandelaar Mike Brewer de hand te leggen op een klassieke Jaguar E-type, een charmante Mini Moke, een Frogeye Sprite en een convertible Saab 9-3. Aan alleskunner Edd China de taak om deze opknappertjes met minimale middelen om te toveren tot juweeltjes, zodat Mike ze weer met winst kan doorverkopen. Maar eigenlijk gaat het de mannen niet om de winst, het is hun ultieme jongensdroom om aan zo’n fraaie auto te mogen sleutelen en er voor even in te mogen rijden. Waar wij als kijker op onze beurt weer optimaal van kunnen genieten.

Wheeler Dealers 8 is vanaf vrijdag 3 juni om 21:00 uur te zien op Discovery Channel.

Mike Brewer (1967) is een voormalig autohandelaar die tegenwoordig werkzaam is als presentator van verschillende autoprogramma’s, waaronder ‘Driven’, ‘Deals on Wheels’, ‘Pulling Power’, ‘Auto Trader’ en ‘Wheeler Dealers’. In 2004 won hij de Royal Television Society Midland Centre Award voor ‘Best In Vision Personality’.

Edd China (1972) is een autotechnicus met een ingenieursdiploma aan de South Bank University in Londen. Naast het presenteren van verschillende autoprogramma’s runt hij zijn eigen bedrijf ‘Cummfy Banana Limited’ dat gespecialiseerd is in het ontwerpen van bijzondere voertuigen voor onder andere promoties en bruiloften. In 2007 verbrak hij het snelheidsrecord voor rijden met een meubelstuk. Met de door hem ontworpen rijdende sofa haalde zijn compagnon Marek Turowski een snelheid van 148 km/uur.

Bron: Discovery

~ door pietboon op 31/05/2011.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: