De Tour de France bij Eurosport: alle 21 etappes live

Philippe Gilbert die als "wielerconsultant" betrokken is bij Eurosport (foto: Eurosport)

Eurosport start haar verslag van de Ronde van Frankrijk dit jaar met de live coverage van de teampresentaties op 30 juni. Met voorbeschouwingen, terugblikken, interviews en de rechtstreekse verslaggeving van alle etappes is de zender tijdens de Tour de France goed voor 80 uur live wielertopsport.

De zender met het meest complete wieleraanbod van de Benelux begint haar ‘Grande Boucle’ op donderdag 30 juni, om 15:15 uur, met een algemene voorbeschouwing op de Tour van dit jaar. Aansluitend volgen de presentaties van de 20 deelnemende teams, in Vendée.

De rechtstreekse etappeverslaggeving op Eurosport vangt aan op zaterdag 2 juli om 14:00 uur, met de openingsetappe van La Barre de Mons naar Les Herbiers. Voor de Nederlandse en Vlaamse wielerfans wordt de karavaan kritisch gevolgd door Eurosport’s wielerexperts Danny Nelissen en Martijn Berkhout.

Eurosport start elke dag eerder dan wélke andere zender ook, met een kijkje achter de schermen bij Astana (Inside The Team), een terugblik op de vorige dag en een vooruitblik op de komende etappe. Philippe Gilbert treedt daarbij, speciaal voor Eurosport, op als ‘wielerconsultant’. Na de etappe nemen Richard Virenque en Stephen Roche interviews af bij de finish.

Eurosport zendt alle 21 etappes live uit; de bergritten zelfs van begin tot eind. Online is de Tour live te volgen met de Eurosport Player.

Bron: Eurosport

~ door pietboon op 28/06/2011.

Eén reactie to “De Tour de France bij Eurosport: alle 21 etappes live”

  1. Jeroen Blijleven en Martijn Berkhout lijkt mij beter.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: