MTV: seizoen 2 “My Life as Liz” volgt haar naar New York

My Life As Liz volgt het leven van Liz Lee, een voorzichtig, sarcastisch en gevat meisje dat vastgeroest zit in een conservatief stadje in Texas. Maar niet voor lang, want in seizoen 2 van My Life as Liz neemt Liz de sprong naar Pratt Institute, een wereldberoemde art school in het centrum van het trendy Brooklyn in New York.

My Life As Liz Seizoen 2 is vanaf 3 juli elke zondag om 18.30 op MTV te zien

Geconfronteerd met de uitdagingen van de nieuwe en onbekende stad, vecht Liz voor het leven waar zij altijd al van heeft gedroomd. Haar grote aartsvijand Cori Cooper maakt in dit seizoen plaats voor pretentieuze kunststudenten, twijfelachtige woonsituaties, een waardeloze baan en nieuwe liefdes. Gelukkig kan ze nog steeds rekenen op haar nerdy vrienden in Texas. Haar beste vrienden Sully, Troy en Miles zijn net zo toegewijd als in het eerste seizoen.

Door het wereldbeeld dat Liz heeft, samen met haar bijzondere gevoel voor humor zijn ook de belevenissen in New York weer hilarisch om te volgen. De overgang naar haar nieuwe leven verloopt misschien niet helemaal naadloos, maar dat is het leven… als je Liz bent.

Bron: MTV Networks

~ door pietboon op 30/06/2011.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: