Glashart Media introduceert Buienradar app voor Interactieve televisie

Glashart Media, de grootste radio- en televisieaanbieder op glasvezelnetwerken in Nederland, lanceert vandaag de Buienradar Applicatie voor haar Interactieve Televisie dienst.

Niels Jonkman, eindverantwoordelijk voor de TV diensten bij Glashart Media:

“We zijn erg blij met de uitbreiding van onze interactieve televisie dienst met de Buienradar App. Al onze bestaande klanten hebben direct toegang tot deze dienst die het meest actuele beeld van het weer in Nederland geeft. Met de lancering van de Buienradar App bouwen we verder aan ons open platform dat we ook wel 0900TV noemen. De komende maanden zullen we op basis van dit concept meer Apps en meer Live-TV gaan bieden”

Abonnees met interactieve TV van Glashart Media kunnen op dit moment al gebruik maken van een Hyves App en een Zoover App.

Met de introductie van de Buienradar applicatie op het IPTV platform wordt een stap gezet om internet en televisie naar elkaar toe te brengen. De onovertroffen snelheid van FttH-netwerken biedt bij uitstek de mogelijkheid om snelle en moderne interactieve toepassingen aan consumenten te bieden.

Aanbieders van content kunnen op basis van het 0900TV-concept gebruik maken van de open technische infrastructuur van Glashart Media. De aanbieders zijn verantwoordelijk voor de inhoud, Glashart Media draagt zorg voor de doorgifte. De radio- en televisie diensten van Glashart Media zijn beschikbaar via de volgende serviceproviders; XMS, Lijbrandt, Edutel, OnsBrabantNet, OnsNetNuenen, OnsNetEindhoven, KickXL, Solcon, Concepts-ICT en Tweak.

Bron: Reggefiber

~ door pietboon op 05/07/2011.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: