LiteTV start per 1 september bij Ziggo

Vanaf 1 september zal Ziggo starten met de doorgifte van LiteTV. Ziggo heeft besloten om LiteTV uit te zenden vanwege de unieke doelgroep en muziekpropositie.

LiteTV zal bij Ziggo doorgeven worden via kanaal 357 via het TV extra pakket

Met een perfecte mix van Nederlandse artiesten zoals Marco Borsato, Doe Maar, Ilse DeLange, Blof, en Guus Meeuwis aangevuld met de grootste buitenlandse artiesten zoals George Michael, Madonna en Bruce Springsteen richt LiteTV zich op de de volwassen kijker. LiteTV zendt 24/7 de beste clips uit zonder irritante onderbrekingen van DJ’s of commercials.

LiteTV brengt met de muziek de beste popartiesten van de jaren 80, 90 en van nu een unieke mix. Geen enkel ander muziekstation biedt mainstream pop voor de volwassen Nederlandse kijker.

LiteTV is in Nederland al geruime tijd te ontvangen via CAIW en Delta en via Telenet de grootste kabelaar van Vlaanderen.

Vranz van Maaren, programmadirecteur van LiteTV:

“Het wordt hoog tijd dat er in Nederland vernieuwende en onderscheidende TV zenders worden gemaakt. Nog meer van hetzelfde zoals muziekzenders van MTV daar zit het volwassen publiek niet op te wachten. Het overgrote deel van de 35 +er kijkt en luistert graag naar goede muziek, maar dan moet er wel een zender zijn die dit aanbiedt, wij doen dit!”

Bron: persbericht

~ door pietboon op 10/07/2011.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: