Deelnemers Expeditie Robinson 2011 bekend

In de dertiende editie van de RTL 5-realityserie ‘Expeditie Robinson’, te zien vanaf donderdag 1 september, zijn de avontuurlijke deelnemers wederom bekende gezichten uit Nederland en België. De zestien survivors reizen dit jaar af naar een nieuwe locatie in het noordoosten van de Filippijnen.

‘Expeditie Robinson’, elke donderdag vanaf 1 september, 20.30 uur op RTL5.

Deze exotische plek lijkt de hemel op aarde voor presentator Sipke Jan Bousema, zangeres Do, fotomodel Sylvia Geersen, actrice Lauretta Gerards, acteur Patrick Martens, ex-bokser Esther Schouten, oud-schaatser Jochem Uytdehaage en acteur/presentator Sascha Visser, maar niets blijkt minder waar. Ook de bekende Vlamingen Katerine Avgoustakis (zangeres), Anne de Baetzelier (ex-omroepster), Tanja Dexters (ex-Miss België, zangeres), Niko van Driessche (VJ), Kobe van Herwegen (kidspresentator/goochelaar), Freddy de Kerpel (oud-bokser), Nicolas Liebart (schoonzoon van de Pfaffs) en Deborah Ostrega (presentatrice) zijn snel overtuigd dat ‘hel op aarde’ bestaat.

Al gelijk de eerste dag wordt de toon gezet wanneer een cycloon over het eiland raast, gevolgd door drie lange dagen met heftige regenval. Het mag duidelijk zijn; het belooft weer een heftig seizoen te worden.

Bron: RTL

~ door pietboon op 14/07/2011.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: