Monster Bug Wars: Oorlog in het insectenrijk op Animal Planet

Onder onze ogen speelt zich een brute oorlog af. Dodelijke gevechten van man tegen man vinden dagelijks plaats, waarbij alleen de sterkste, de snelste of de slimste overleeft. We hebben amper weet van deze grootschalige genocide, omdat ze plaatsvinden in de kleinste deel van ons dierenrijk: de wereld der insecten en andere kriebelige beestjes.

Monster Bug Wars is vanaf woensdag 10 augustus om 21:00 uur te zien op Animal Planet.

Let op: bij bepaalde aanbieders is Animal Planet niet meer in de avonduren te zien. Bij Caiway is Animal Planet HD 24 uur per dag beschikbaar. Vanaf 1 september is Animal Planet HD ook te zien bij Ziggo en UPC.


Waar de wandelende tak het opneemt tegen de reuze bidspinkhaan en de neushoornkever met zijn grote hoorns een leger van mieren probeert te overwinnen. De ‘oorlogsverslaggevers’ van Animal Planet brengen deze ‘Monster Bug Wars’ op schitterende wijze in beeld. Met fantastische close-ups en vertraagde opnames waar het voor ons menselijk oog allemaal te snel gaat.

Elk dier neemt zijn eigen wapenarsenaal mee. De bloedzuiger zijn scherpe tanden, de schorpioen zijn giftige angel, de oorwurm zijn enorme tangen en de roodrugspin zijn verstikkende zijden web. Het is een oorlog waar onderhandelen niet mogelijk is en waar het aloude motto geldt: eten of gegeten worden.

Bon: Discovery

~ door pietboon op 30/07/2011.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: