US Open tennis rechtstreeks op beide Eurosport zenders

Eurosport doet van 29 augustus tot en met 11 september exclusief live-verslag van het vierde en laatste Grand Slam toernooi van 2011, de US Open. Iedere avond en nacht serveert Eurosport de mondiale tennistop live de Europese huiskamers in. Het toernooi is ook te zien op Eurosport 2, Eurosport HD en – online – met de Eurosport Player.

Het commentaar bij de wedstrijden op Eurosport wordt verzorgd door onder meer Kristie Boogert, Frank Balvers, Mariëtte Pakker, Marc de Hous en Carlo Wilmots. Eurosport 2 zendt uit in ’t Engels

Kirstie Boogert

De tenniszender pur sang zendt het toernooi dus van de eerste opslag tot en met het laatste matchpoint rechtstreeks uit. Het door Mats Wilander, Annabel Croft en Barbara Schett live vanaf de US Open gepresenteerde Game, Set & Mats biedt, elke avond vanaf ongeveer kwart over zeven, boeiende sportieve achtergronden met interviews, wedstrijdanalyses en reportages. Op Eurosport 2 zijn de wedstrijden die op de andere banen worden gespeeld live te bekijken.

De US Open is ook online te bekijken, met de Eurosport Player, de online sportservice waarmee sportliefhebbers vanachter hun PC kunnen kijken naar de uitzendingen van Eurosport, Eurosport HD, Eurosport 2 en Eurosportnews. En naar exclusieve sport, die niet op TV te zien is. Zoals tijdens de US Open, als tennisliefhebbers live kunnen kijken naar de wedstrijden op zes verschillende banen.

Bron: Eurosport

~ door pietboon op 16/08/2011.

Eén reactie to “US Open tennis rechtstreeks op beide Eurosport zenders”

  1. Kristie of Mariëtte, één van de twee moet niet zo laten blijken dat Maria Sharapova haar favoriet is. Ze kan alleen maar over Maria praten. Zelfs in andere wedstijden wordt MARIA SHARAPOVA genoemd: “Zij heeft dezelfde
    mooie lange slag als Maria!!” Dit vind ik mateloos irritant, zet de T.V. uit en lees de volgende dag wel wie er gewonnen heeft. JAMMER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Renske.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: