10-11 september: KLM Open live bij NOS

De NOS doet zaterdag 10 en zondag 11 september live verslag van het finaleweekend van golftoernooi KLM Open. Met wereldtoppers als Martin Kaymer, vorig jaar winnaar in Hilversum, de nummer twee van de wereld Lee Westwood en Rory McIlroy – winnaar van de US Open – kent het KLM Open het sterkste deelnememersveld ooit. De Nederlandse PGA Tour-spelers – Robert-Jan Derksen, Joost Luiten, Maarten Lafeber, Tim Sluiter en Floris de Vries – vertegenwoordigen de derde grootste sport van ons land tijdens de 92e editie.

De verrichtingen van de golfers zijn op zaterdag vanaf 15.00 uur te zien in NOS Studio Sport Extra op Nederland 1. Een dag later is een rechtstreeks verslag vanaf de Hilversumsche Golf Club te volgen in de reguliere zondagmiddag uitzending van NOS Studio Sport (vanaf 13.10 uur, Nederland 1). De hoogtepunten van donderdag en vrijdag worden op beide dagen een rijtje gezet in het NOS Sportjournaal (18.40 uur, Nederland 1) en in het sportblok van Nieuwsuur (± 22.40 uur, Nederland 2). Alle tv-uitzendingen zijn eveneens live en on demand te zien op nos.nl.

Dione de Graaff presenteert de zondaguitzending vanaf de ‘green’ in Hilversum. Het commentaar bij de beelden komt van NOS-commentator Stefan Verheij en Jeroen Stekelenburg is op alle dagen de verslaggever van dienst.

Bron: NOS

~ door pietboon op 25/08/2011.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: