Vanaf 6 september “De Week van Filemon” bij BNN op 3

Filemon Wesselink is ondanks zijn sterrenstatus heel gewoon gebleven. Hij neemt nog steeds de week door met vrienden in zijn stamkroeg. Maar naast sterke verhalen bespreekt hij nu ook keiharde realiteit. In het nieuwe BNN-programma De Week van Filemon laat hij zijn avonturen en ervaringen van de afgelopen week zien op een groot scherm in de kroeg.

De Week van Filemon is vanaf 6 september iedere dinsdag om 21.45 uur te zien bij BNN op 3

Staat er iets opmerkelijks in de krant? Filemon gaat op onderzoek uit. Is er een bijzonder congres of evenement? Filemon is er bij. De ene dag staat hij met kaplaarzen in het bluswater, de volgende dag in pak langs de rode loper. Hij stelt pittige vragen en als het even kan, doet hij zelf mee. En dat alles op z’n Filemons.

Filemon: ‘Ik heb heel veel zin om in het hele land op avontuur te gaan. Mijn agenda is nu al overvol gepland met glamoureuze sterrenfeestjes, spectaculaire sporten en bijzondere evenementen.’ De Week van Filemon is elke week anders maar heeft een aantal vaste items zoals Het Feestje van de Week en De Fruitmand. In Het Feestje van de Week laat Filemon zijn gezicht zien op het meest prestigieuze, saaie of bizarre feestje van die week. De Fruitmand is er voor een ongelukkige BN-er.

Bron: BNN

~ door pietboon op 31/08/2011.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: