NOS opent Champions League met kraker Barça-Milan en Ajax-Lyon

De NOS opent het hoofdtoernooi van de UEFA Champions League dinsdag 13 september met een live verslag van de kraker tussen de regerend Europees kampioen FC Barcelona en AC Milan, in 2007 winnaar van de Cup met de Grote Oren. Woensdag 14 september is Ajax’ ouverture tegen Olympique Lyon rechtstreeks te volgen bij de NOS.

Lees ook: UEFA Europa League 15 september op RTL7

Op de Champions League-avonden op Nederland 3 wordt steevast vanaf 20.15 uur uitgebreid voor- en nabeschouwd op de ‘wedstrijd van de avond’. Het verslag van de hoofdwedstrijd wordt gevolgd door een uitgebreide samenvatting van een tweede duel plus de hoogtepunten van de overige wedstrijden van die avond.

Op Radio 1 zorgt NOS Langs de Lijn op beide dagen vanaf 20.30 uur voor een rechtstreeks verslag in een extra lange uitzending.

De NOS zendt in ieder geval de (poule-)wedstrijden van Ajax live uit. Op de dagen dat de Nederlandse landskampioen niet actief is, is een treffen uit één van de andere acht groepen te zien. Alle wedstrijden die te zien zijn op Nederland 3, worden eveneens live gestreamd op nos.nl en de mobiele site (m.nos.nl). De samenvattingen van de duels uit het Champions League-toernooi zijn bovendien on demand beschikbaar via de website van de NOS. De wedstrijdbeelden op internet en mobiele telefoon zijn – in verband met de rechten – alleen binnen de (Nederlandse) landsgrenzen te bekijken.

Het Champions League-uitzendschema van de NOS op 13 en 14 en 27 en 28 september ziet er als volgt uit:

Dinsdag 13 september

Live verslag van FC Barcelona-AC Milan (groep H).

Een uitgebreide samenvatting van Borussia Dortmund-Arsenal (groep F) en de hoogtepunten van de overige deze avond gespeelde wedstrijden.

Woensdag 14 september

Live verslag van Ajax-Olympique Lyon (groep D).

Een uitgebreide samenvatting van Benfica-Manchester United (groep C) en de hoogtepunten van de overige deze avond gespeelde wedstrijden.

Dinsdag 27 september

Live verslag van Real Madrid-Ajax (groep D).

Een uitgebreide samenvatting van Bayern München-Manchester City (groep A) en de hoogtepunten van de overige deze avond gespeelde wedstrijden.

Woensdag 28 september

Live verslag van Valencia-Chelsea (groep E).

Een uitgebreide samenvatting van Bate Borisov-FC Barcelona (groep H) en de hoogtepunten van de overige deze avond gespeelde wedstrijden.

Bron: NOS

~ door pietboon op 02/09/2011.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: