Glashart Media start met doorgifte van 13TH STREET – en SyFy Gemist

Glashart Media heeft opnieuw gemist applicaties toegevoegd voor digitale abonnees. Het gaat om series van 13TH STREET Universal en SyFy Universal. De programma’s van 13TH STREET zijn gratis te bekijken voor alle ITV abonnees, die van SyFy alleen door abonnees met een Pluspakket. Vanaf 6 september is 13TH STREET Gemist en SyFy Gemist via Glashart Media beschikbaar.

13TH STREET Universal is de ‘misdaad en thriller’ zender van Nederland. Wie houdt van spanning, is op 13TH STREET aan het juiste adres. Het “gemist” aanbod bestaat uit bekende series zoals; Dexter, Flashpoint en Rookie Blue. 13TH STREET Gemist is gekoppeld aan de zender 13TH STREET (185) en is beschikbaar voor klanten met een ITV Basispakket.

SyFy Universal brengt zoals de naam al doet vermoeden alles wat met science-fiction te maken, maar heeft ook programma’s met speciale aandacht voor fantasy en het paranormale. Het “gemist” aanbod bestaat uit series zoals; Haven, Pimeval en Being Human. SyFy Gemist is gekoppeld aan de zender SyFy (186) en is beschikbaar voor klanten met een ITV Pluspakket.

De radio-en televisie diensten van Glashart Media zijn beschikbaar via de volgende serviceproviders; XMS, Lijbrandt, Edutel, OnsBrabantNet, OnsNetNuenen, OnsNetEindhoven, KickXL, Solcon, Concepts-ICT, Lijbrandt Telecom, Tweak, Alice en InterNLnet.

Bron: persbericht

~ door pietboon op 06/09/2011.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: