Nieuwe reeks ‘Ik Hou Van Holland’ vanaf 24 september

De gezelligste spelshow van de zaterdagavond is terug bij RTL 4. Vanaf zaterdag 24 september is het weer ouderwets genieten met nieuwe afleveringen van ‘Ik Hou Van Holland’, onder bezielende leiding van Linda de Mol, die vakkundig wordt bijgestaan door teamcaptains Jeroen van Koningsbrugge en Guus Meeuwis.

Vanaf 24 september, elke zaterdag tussen 20.45 en 22.15 uur bij RTL 4

Het recept blijft als vanouds; Linda, Jeroen en Guus krijgen iedere week Nederlandse prominenten op bezoek, die hun kennis op het gebied van Nederlandse film, muziek, sport, spelling en televisie tentoonspreiden. Dit gebeurt door het spelen van de oude vertrouwde ‘Ik Hou Van Holland’-spellen, maar dit seizoen zijn er ook nieuwe spellen die zorgen voor veel hilariteit.

In het nieuwe seizoen van ‘Ik Hou Van Holland’ zijn onder meer te gast: cabaretier Najib Amhali, tennisser Robin Haase, Tijl Beckand, acteur Barry Atsma, Gerard Joling, het dj-duo Coen Swijnenberg en Sander Lantinga, politicus Emile Roemer (SP), Britt en Ymke (‘Echte Meisjes In De Jungle’), cabaretduo Veldhuis en Kemper en zangeres Trijntje Oosterhuis.

In de eerste aflevering worden Jeroen en Guus bijgestaan door: dj Afrojack, acteur Tygo Gernandt, zangeres Krystl, presentator Dennis Weening, royaltydeskundige Jeroen Snel en Angela Groothuizen.

Bron: RTL

~ door pietboon op 18/09/2011.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: