Syfy Universal zender van de maand oktober bij UPC

In oktober draait alles op kanaal 13 van UPC om science fiction, adventure en actie. Syfy Universal is dan zender van de maand bij UPC. U kijkt naar spannende series als Being Human, Haven en Ghost Hunters. En elke zaterdag naar de beste fantasy films.

In oktober zijn de volgende seriepremieres te zien:

Haven Seizoen 2

Sci-fi serie gebaseerd op de novelle ‘The Colorado Kid’, van de productieve schrijver Stephen King. Haven is een klein plaatsje in Maine waar vervloekte mensen ondanks hun paranormale omstandigheden hun best doen om een normaal leven te leiden in ballingschap. In het tweede seizoen vinden overal in het plaatsje elektrocuties plaats, krijgt een trouwerij in een afgelegen wijk een dodelijke wending en worden gewelddadige misdaden teruggeleid tot een goedmoedige bankier die een kwaadaardige versie van hemzelf heeft geschapen. (Zie ook de blogpost over dit tweede seizoen)

Vanaf woensdag 5 oktober om 20.30 uur

A Town Called Eureka Seizoen 4

Eigenzinnige sci-fi serie met Emmy-genomineerde special effects en vol komedie, actie en romantiek. US Marshall Jack Carter komt bij toeval in het stadje Eureka terecht en ontdekt dat hier de meest briljante en gestoorde mensen op de planeet wonen, allemaal met vreemde en prachtige uitvindingen die de veiligheid van de stad en soms de hele wereld in gevaar brengen. In seizoen 4 wordt iedereen besmet met een angstaanjagend virus, reizen vijf mensen terug naar de jaren veertig en heeft Carter helemaal genoeg van de manier waarop Grant achter Allison aan zit.

Vanaf woensdag 5 oktober om 21.20 uur

Primeval Seizoen 4

Andrew Lee Potts, Hannah Spearritt en Ben Miller zijn ook nu weer te zien in de vierde adrenalinepompende actieserie Primeval. Het team houdt zich nog steeds bezig met allerlei soorten gedrochten die door gaten in de tijd, die zij een anomalie noemen, komen; een losgeslagen Titanis, een ongrijpbaar havenmonster en een enorme spinosaurus, om er maar eens een paar te noemen. Ook verdwijnt Emily op geheimzinnige wijze. Matt gaat op pad om haar te zoeken. (zie ook de blogpost over deze serie)

Elke dinsdag om 20.30 uur

Bron: UPC/Universal Networks International

~ door pietboon op 25/09/2011.

2 Reacties to “Syfy Universal zender van de maand oktober bij UPC”

  1. ik heb nog geen Syfy gezien op kanaal 13

  2. ik vind het heel leuk dat dit er in is gekomen SYFY

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: