Nieuwe 4-delige thriller “Hidden” op BBC One

“Hidden” is de nieuwe dramaserie van Ronan Bennett en markeert de langverwachte terugkeer naar BBC One voor Philip Glenister, die de hoofdrol speelt samen met de Nederlandse Thekla Reuten in dit strakke en meeslepende 4-delige complot thriller geregisseerd door Niall MacCormick.

Hidden, vanaf donderdag 6 oktober 22:00 uur NL tijd op BBC One (HD)

Harry Venn (gespeeld door Glenister) is een kleine advocaat waarvan het duistere verleden bovenkomt en hij vindt zichzelf als snel gevangen in een veel complexere en diepere samenzwering. Harry wordt benaderd door Gina Hawkes (gespeeld door Reuten), een advocaat op zoek naar een vermiste alibi getuige voor haar klant – de getuige is een oude kennis van hem, de crimineel Joe Collins.

De zaak doet Harry denken aan zijn eigen korte criminele verleden als de chauffeur van de vluchtauto voor zijn oudere broer, een overval die vreselijk mis ging en eindigde met de dood van zijn broer en handlanger Hillman. De schuld die Harry nog steeds voelt maakt hem om te achterhalen wat er mis ging in een schijnbaar eenvoudige operatie. Het enige dat hij weet is dat de moorden in opdracht van een man genaamd Styles werden gepleegd.

Tom Russell, de politieman die het onderzoek toen leidde, behandeld nu ook de zaak van de client van Harry, en al snel ontrafelt zich het verleden, zo snel dat Harry zich afvraagt wie die Gina eigenlijk is en waarom ze hem juist voor deze zaak koos.

Bron: BBC

~ door pietboon op 28/09/2011.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: