‘John Kraaijkamp Musical Awards Gala 2011’ 2 oktober op RTL4

Op zondag 2 oktober presenteren Carlo Boszhard en Irene Moors live vanuit het Amsterdamse DeLaMar Theater in een hele speciale uitzending ‘Life 4 You’ het John Kraaijkamp Musical Awards Gala 2011. Tijdens dit gala wordt met exclusieve optredens voorproefjes gegeven op het nieuwe musicalseizoen en worden voor de twaalfde keer de meest prestigieuze musicalprijzen uitgereikt.

Uitzending: RTL 4, zondag 2 oktober:

  • vanaf 16:55 uur ‘Carlo & Irene Op De Rode Loper’
  • vanaf 17:25 uur: ‘Life 4 You Presenteert Het Musical Awards Gala 2011’
  • vanaf 21:30 uur: ‘Life 4 You Presenteert Het Musical Awards Gala 2011’

In de extra lange uitzending (van 17:25 uur tot 19:20 uur én van 21:30 uur tot 22:30 uur) wordt een exclusieve preview gegeven op het nieuwe musicalseizoen met optredens van diverse musicals zoals ‘Saturday Night Fever’, ‘Wicked’, ‘Miss Saigon’, ‘Daddy Cool’ en ‘The Producers’. De awards worden uitgereikt door onder meer Paul de Leeuw, Chantal Janzen, Eric van Tijn, Peter van der Vorst, Simone Kleinsma en Kim-Lian van der Meij. Ook schuiven al deze gasten bij Carlo en Irene aan tafel aan. André van Duin laat zijn versie van een musical zien en brengt een ode aan – naamgever van het gala – John Kraaijkamp.

In totaal worden er maar liefst 21 prijzen uitgereikt, waaronder Beste Grote Musical, Beste Kleine Musical, Beste Mannelijke/Vrouwelijk Hoofdrol, Aanstormend Talent, Beste Choreografie en Beste Muziek. Alle categorieën en genomineerden zijn te vinden op http://www.life4you.nl en op http://www.musicalaward.nl.

‘CARLO & IRENE OP DE RODE LOPER’

Vanaf 16:55 uur doen Carlo en Irene in een aparte uitzending verslag van de gebeurtenissen op de rode loper en spreken daar de genodigden en genomineerden. Zoals het een echte rode loper show betaamt, bespreken ze samen met topstylist Maik de Boer ook de kleding van de gasten. Wat hebben zij aan? Wat zijn de do’s en don’t bij een gala?

Bron: RTL

~ door pietboon op 29/09/2011.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: