Tweede seizoen The Killing vanaf 19 november op BBC Four

Het is al twee jaar geleden dat ex-rechercheur Sarah Lund was ontdaan van haar onderzoeks-rol en was overgebracht naar een low-key baan in het land, maar als het lichaam van een vermoorde vrouwelijke advocaat in de macabere en raadselachtige omstandigheden wordt gevonden constateert de voormalige baas van Lund in Kopenhagen dat hij geen andere keus heeft dan haar terug te vragen om te assisteren bij het ​​onderzoek.

 Tweede seizoen The Killing, vanaf zaterdag 19 november 22:00 uur NL tijd op BBC Four

Aanvankelijk terughoudend, neemt Lund toch al snel de zaak over. Terwijl de politie worstelt met de weinige aanwijzingen die zij hebben, streeft de nieuw benoemde minister van Justitie Thomas Buch ernaar om toezicht te houden op een aantal ingewikkelde politieke onderhandelingen tussen de parlementaire partijen over de introductie van een reeks van nieuwe anti-terrorisme wetten. Tegelijkertijd, wacht soldaat Jens Peter Raben op vrijlating uit de psychiatrische afdeling war hij na een zenuwinzinking was opgenomen.

In de loop van 10 aangrijpende afleveringen worden de werelden van de criminaliteit, de politiek en het leger in toenemende mate met elkaar verweven. Met steeds meer doden op de lijst van slachtoffer wordt de missie van Lund om de dader te vinden en nieuwe moorden te voorkomen dat een race tegen de klok.

Bron: BBC

~ door pietboon op 05/11/2011.

Eén reactie to “Tweede seizoen The Killing vanaf 19 november op BBC Four”

  1. […] én in HD op BBC HD, de Deense topserie “Borgen” uit. Borgen is van de producers van The Killing, een serie die ook op BBC Four te zien was. Het eerste seizoen van Borgen volgt een charismatische populist die de eerste vrouwelijke premier […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: