NOS en Sport1 behouden Champions League rechten

Zowel de NOS als Sport1 hebben hun rechten voor het uitzenden van UEFA Champions League geprolongeerd, zo hebben beide partijen deze week medegedeeld.

NOS
– De UEFA Champions League is ook vanaf het nieuwe voetbalseizoen (2012-2013) te zien bij de NOS. De NOS heeft de rechten voor televisie, radio, internet en mobiel voor de beste voetbalcompetitie van de wereld opnieuw voor een periode van drie jaar weten te bemachtigen. In vergelijking met het huidige contract, maken ook de play-offs en alle speelavonden in de achtste finales deel uit van de nieuwe overeenkomst. De kijker is hiermee op alle 33 UEFA Champions Leaguespeeldagen verzekerd van een avond topvoetbal bij de publieke omroep.

Sport1
Sport1 heeft zich voor de komende drie seizoenen opnieuw verzekerd van de uitzendrechten van de UEFA Champions League. Dit betekent dat de belangrijkste Europese voetbalcompetitie tot de zomer van 2015 bij Sport1 te zien is. Het betreft hier de rechten voor het live en in samenvatting uitzenden van wedstrijden op televisie en internet. Op Champions League-avonden zullen maximaal zes wedstrijden gelijktijdig op de kanalen van Sport1 worden uitgezonden. Via de website van Sport1 zijn alle wedstrijden live te bestellen.
Naast de UEFA Champions League zal Sport1 ook de Supercup, de strijd tussen de winnaar van de UEFA Champions League en de Europa League, jaarlijks uitzenden.

Bron: persberichten

~ door pietboon op 26/11/2011.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: