Vanaf januari op Disney Channel de nieuwste serie A.N.T. Farm

Vanaf 13 januari 2012 is de nieuwste serie A.N.T. Farm te zien op Disney Channel. Iedere vrijdag om 17.40 uur wordt deze nieuwe serie uitgezonden. In A.N.T. Farm ontmoeten we de 12-jarige Chyna Sparks die is toegelaten op een muziekopleiding voor getalenteerde muzikanten. De nieuwe Disney Channel-serie vol natuurtalenten.

De muziekopleiding waar Chyna voor is aangenomen heet Accelerated Natural Talent (ANT). Chyna en de andere ”ANTS” moeten zien te overleven in de hallen van de lokale middelbare school, waar zij het zwaar te verduren hebben als de jonge nieuwelingen die een paar klassen hebben overgeslagen. Ze laten zich niet uit het veld slaan en zijn helemaal klaar voor een nieuw avontuur. Deze serie is nummer 1 van best bekeken premières in Engeland en zeer populair bij meiden.

In A.N.T. Farm zien we de twaalfjarige super getalenteerde muzikale hoofdrolspeelster China Anne McClain als Chyna (bekend uit de Amerikaanse comedyserie Tyler Perry’s House of Payne). Zij heeft ook de single ‘Dynamite’ opgenomen voor A.N.T. Farm die op 24 december in première gaat op Disney Channel. De andere ‘ANTS’ worden gespeeld door Sierra McCormick (bekend van de film Ramona Beezus) als Olive Doyle en Jake Short (bekend van zijn gastrol in Zeke en Luther) als Fletcher Quimby.

Bron: Persbericht

~ door pietboon op 01/12/2011.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: