Disney Poëzie nieuw op Disney Channel en Disney Junior

Vanaf 10 december is het nieuwste programma Disney Poëzie te zien op Disney Channel en Disney Junior. De première vindt plaats op die dag om 09.45 uur op Disney Channel. In dit programma worden korte gedichten voorgelezen en komen er tegelijkertijd beelden voorbij van klassieke Disney-titels, zoals Winnie de Poeh. Tijdens dit programma komen de stemmen voorbij van Angela Schijf en Edsilia Rombley.

Naast deze BN-ers hebben ook vijf Flair-prijswinnaressen een gedicht voorgelezen. De 33-jarige Bianca, de 32-jarige Nicole, de 35-jarige Marije, de 36-jarige Dana en de 22-jarige Amber. Iedere spreekster op haar eigen manier, waardoor elk gedicht uniek is. In Amerika werd het programma een groot succes met stemmen van onder andere Whoopi Goldberg en Katie Holmes.

Edsilia Rombley:

“Ik vond het erg leuk om gedichten in te spreken voor Disney en het eindresultaat is heel schattig. Verhaaltjes en gedichten blijven een mooi iets voor kinderen. Nu ik zelf een kindje heb, staat haar kast ook al vol met boeken, gedichtjes en verhaaltjes en ze vindt het fantastisch als ik haar voorlees. Je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen: ze is nu 15 maanden en ik zie aan haar dat ze zelf ook graag wilt voorlezen aan mij. Ik ben erg blij dat Disney zo’n programma maakt. Een moderne manier om met gedichten om te gaan.”

Bron: Disney

~ door pietboon op 07/12/2011.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: