Ingrid Jansen presenteert Rapunzel’s koninklijk feest op Disney Channel

Op vrijdag 30 december om 12.20 uur wordt Rapunzel’s koninklijk feest uitgezonden op Disney Channel. Het programma wordt gepresenteerd door Ingrid Jansen die bij de officiële kroning van Rapunzel was in Londen. De prinses met haar 20 meter lange haar werd hier welkom geheten als 10e Disney prinses.

Het romantische beeld van de optocht naar Kensington Palace: wapperende vlaggen, ruim 10.000 vrolijke Disney-fans en alle Disney Prinsessen Sneeuwwitje, Assepoester, Ariel, Belle, Jasmine, Pocahontas, Tiana, Doornroosje en Mulan in een romantische koets. Het was een bijzondere dag en Ingrid Jansen was overal bij aanwezig en geeft de kijker een blik achter de schermen van deze bijzondere dag vol met glitters, prinsessenjurken en kroontjes. Tijdens deze dag zagen prinsesjes vanuit de hele wereld en VIP’s waaronder Nicole Richie en Peter Andre hoe Rapunzel haar tiara ontving van Flynn en de andere prinsessen.

Als vriendin van de prinsessen is Ingrid Jansen namens Disney Junior naar Londen afgereisd. Het was haar eerste opdracht voor de nieuwe zender die zich richt op kids tussen de 2 en 7 jaar. Ingrid Jansen: “Het was een eer om bij de exclusieve ceremonie aanwezig te mogen zijn. Zo dicht bij de prinsessen zijn en onderdeel uitmaken van het sprookje dat wil ieder meisje.”

Bron: Disney

~ door pietboon op 28/12/2011.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: