Nieuw seizoen “Cherry Healey Investigates” op TLC

Hoe zorg ik ervoor dat ik mooi slank blijf? Hoe kan ik het beste met geld omgaan? Wat voor soort moeder wil ik zijn? Dat zijn de drie vragen die Cherry Healey in de nieuwe serie van ‘Cherry Healey Investigates’ aan de kaak stelt. De onverschrokken journaliste, presentatrice, schrijfster, moeder, blogger en zelfbenoemd body neurotic duikt in het leven van zeven vrouwen in verschillende fases in hun leven, die antwoord op één van deze vragen zoeken.

Cherry Healey Investigates is vanaf dinsdag 3 januari om 22:00 uur te zien op TLC

We volgen Cherry terwijl ze zich verdiept in de strijd van veel vrouwen er zo mooi mogelijk uit te zien. Zo praat ze onder andere met professionele bodybuildsters, deelnemers uit de ‘Miss Teen’ schoonheidswedstrijd, en een groep vrouwelijke nudisten over hun schoonheidsideaal. In haar zoektocht naar de rol die geld speelt in het leven van Britten spreekt Cherry met vrouwen uit alle lagen van de bevolking. Ze bezoekt het huis van een Britse self made dame die haar fortuin dankt aan een ingenieuze uitvinding. Ook gaat ze stappen met een groepje aspirerende WAGs (wifes and girlfriends van rijke mannen) die op een missie zijn hun ideale, en vooral fortuinlijke, man te vinden.

Als versgebakken moeder gaat Cherry daarnaast nog langs bij zeven vrouwen die er allemaal een unieke wijze van opvoeden op nahouden. Van overbeschermende moeders die hun kind niet alleen durven te laten tot new age moeders die hun kind niets dan vrijheid geven; alles komt aan bod. Volg Cherry tijdens deze boeiende reis door het leven.

Bron: Discovery

~ door pietboon op 28/12/2011.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: