Interview Joran dinsdag op RTL Crime

20120102-172524.jpg

Naar aanleiding van het proces tegen Joran van der Sloot dat op vrijdag 6 januari start, zendt RTL Crime dinsdag 3 januari om 20.00 uur het interview uit dat misdaadverslaggever John van den Heuvel in september 2010 met de 24-jarige van moord verdachte Nederlander had. Van den Heuvel sprak Van der Sloot destijds in de streng bewaakte gevangenis in de Peruaanse hoofdstad Lima. Het was de eerste keer dat het een journalist lukte om de wereldwijd beruchte Van der Sloot uitvoerig voor de camera te spreken.

RTL Extra: Joran Spreekt, uitzending RTL Crime, dinsdag 3 januari om 20.00 uur.

John van den Heuvel over het interview:

“Als misdaadverslaggever spreek ik vaak met mensen die van ernstige misdrijven worden verdacht. Toch was het interview met Joran van der Sloot bijzonder, vooral omdat er zoveel aandacht is voor de moorden die hij zou hebben gepleegd. In de gevangenis trof ik iemand die nauwelijks leek te begrijpen wat hij had aangericht. Het mededogen dat hij uitsprak naar de familie van het vermoorde meisje Stephany Flores was niet oprecht, maar leek hem eerder ingefluisterd door zijn advocaat.”

Van der Sloot wordt verdacht van betrokkenheid bij de verdwijning van Natalee Holloway en de moord op Stephany Flores. Op vrijdag 6 januari start het proces tegen Van der Sloot in de Lurigancho-gevangenis in Lima. Er is hem ‘moord gevolgd door roof’ ten laste gelegd.

John van den Heuvel:

“Ik verwacht dat hij voor de moord op Stephany Flores minstens twintig jaar krijgt. Of het mysterie rond de verdwijning van Natalee Holloway ooit wordt opgelost is zeer de vraag. Het antwoord weet alleen Joran.”

RTL Crime is te ontvangen door Ziggo-klanten met een TV Extra pakket (kanaal 120), door abonnees van UPC met een Royaal pakket (kanaal 110), bij Caiway door abonnees met een Delight pakket (kanaal 103) en door Glashart Media-klanten met een Plus pakket (kanaal 190)

Bron: RTL

~ door pietboon op 02/01/2012.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: