Dit najaar Strictly Come Dancing bij de AVRO

Dit najaar zendt de AVRO de indrukwekkende zaterdagavondshow Strictly Come Dancing uit. In deze wedstrijd worden dansparen gevormd van bekende Nederlanders met professionele dansers. Gedurende 14 weken strijden de paren om de titel Strictly Come Dancing King/ Queen 2012. De winnaar wordt verkozen door zowel een vakjury als door het publiek.

Strictly Come Dancing, komend najaar bij de AVRO

Decor, licht, cameravoering en vormgeving dragen allen bij aan de grandeur van een groots amusementsprogramma. Een befaamd orkest en wekelijks wisselende topmusici garanderen een unieke muzikale weergave.

Peter Lubbers, Directeur Media bij de AVRO:

“Strictly Come Dancing past volledig bij onze ambitie om kunst en cultuur te ontsluiten voor een breed publiek. Wij willen de drempels naar het theater, dansschool en het museum verlagen; mensen inspireren en activeren. Daarnaast heeft de AVRO een lange traditie van het aanbieden van groot amusement. Ik verheug me erop om dit programma te maken.”

Strictly Come Dancing is een enorm succesvol BBC-format dat zich inmiddels in 35 landen heeft bewezen. Voor dit programma zal de AVRO een samenwerking realiseren met relevante partners binnen de cultuursector. Verdere invulling van het programma wordt later bekend gemaakt.

Geheel onbevestigt zijn de geruchten dat Angela Groothuizen mogelijk een rol indeze show zal gaan spelen.

Bron: AVRO

~ door pietboon op 18/01/2012.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: