Vanaf 29 januari is Top Gear terug op BBC Two met nieuwe afleveringen

In de eerste aflevering van dit nieuwe seizoen gaan Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May naar Italië voor een “supercar shootout” met de Lamborghini Aventador, de McLaren MP4-12C en de Noble M600.

Top Gear vanaf zondag 29 januari 21:00 uur NL tijd op BBC Two en BBC HD

Hun reis start op het ongelooflijke Nardo test track, een faciliteit dat zo groot is dat je het vanuit de ruimte kunt zien. Daarna trekken ze naar het noorden voor een nerveuze rit door Rome. De reis eindigt op het legendarische circuit van Imola, een baan die zelfs uitdagend genoeg is voor menig F1 coureur, met een race tegen de klok met als tegenstander The Stig.

Terug in de studio worden de auto-hoogtepunten van 2012 besproken en neemt will.i.am plaats in de Reasonably Priced Car.

Een week later reizen de heren naar Beijing voor een bezoek aan de steeds groter wordende autoindustrie aldaar. Ze komen daar ook de Chinese neef van The Stig tegen. Tevens gaat Richard Hammond  naar Texas voor een kijkje in de wereld van NASCAR racing. De Mercedes SLS Roadster maakt heel veel geluid en rook op de test track en Matt LeBlanc is de ster in de Reasonably Priced Car.

Bron: BBC

~ door pietboon op 22/01/2012.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: