Deze zomer start het Sport1 Voetbal kanaal

Sport1, de zender met alle belangrijke Europese voetbalcompetities, paste de positionering begin vorig jaar aan en kwam met 24/7 golf- en tenniskanaal. Na het succes van de golf- en tenniszender, komt er bij Sport1 in de zomer een kanaal dat volledig gewijd zal zijn aan voetbal. Dit zal de voetballiefhebber nog meer op de wenken te bedienen: 24 uur per dag wedstrijden, waarbij een gedeelte live is en een deel bestaat uit documentaires, samenvattingen en herhalingen.

Ook slaagde Sport1 er de afgelopen maanden in meerdere tv-voetbalcontracten te verlengen. Hierdoor blijven de komende jaren voetbalcompetities als de UEFA Champions League, de Engelse Premier League en de Spaanse Primera Division gegarandeerd bij Sport1. De afgelopen weken slaagde Sport1 er eveneens in de Duitse Bundesliga voor de komende drie seizoenen te behouden.

Naast het beste voetbal, tennis en golf, zijn NBA basketball, MotoGP, beachvolleyball bij Sport1 te volgen, evenals atletiek: De Diamond League, een reeks van 15 topatletiekwedstrijden, zal de komende seizoenen live op Sport1 te zien zijn, net als de marathons van New York en Berlijn.

In februari is Sport1 `Zender van de Maand’. Alle wedstrijden die op Sport1 Live uitgezonden worden zijn een maand lang gratis te zien. Dat betekent dat de live wedstrijden uit de belangrijkste Engelse, Spaanse, Duitse en Italiaanse voetbalcompetities beschikbaar zijn voor een breed publiek, evenals de wedstrijden uit de achtste finales van de Champions League. Verder zendt Sport1 in februari onder meer het ABN Amro Tennis Tournament in Rotterdam en het Davis Cup-duel Nederland-Finland rechtstreeks uit.

Bron: Chellomedia

~ door pietboon op 31/01/2012.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: