Film1 lanceert 1 maart Film1 Sundance Channel

Onlangs heeft Film1 ‘Film1 Series’ gelanceerd. Op 1 maart volgt de start van ‘Film1 Sundance Channel’: de Nederlandse versie van Sundance Channel, wereldleider op het gebied van independent films. De bijzondere samenwerking met Sundance brengt de beste content van beide spelers bijeen en betekent een sterke uitbreiding van hoogwaardige independent films naar ongeveer 300 per jaar.

Film1 Sundance Channel komt in de plaats van het Film1 Festival-kanaal

Film1 heeft een zeer succesvol jaar achter de rug. Een belangrijke bijdrage werd geleverd door Film1 On Demand, waarbij de abonnee zonder extra kosten op elk gewenst moment meer dan 140 films en series kan kiezen. Het gebruik daarvan nam het afgelopen jaar gemiddeld met ruim 30 procent toe tot ruim 5 titels per abonnee per maand. De populairste titel was Gangsterboys. De familiefilm scoorde als genre het best met Up, Monsters vs Aliens en de Harry Potters-films als uitschieters.

Voor de verstokte fans van tv-series startte half januari Film1 Series: vrijwel elke avond een nieuwe aflevering van een topserie, die niet eerder op de Nederlandse tv te zien was. De eerste vijf producties bij Film1 Series zijn Once Upon A Time, Revenge, Borgen, Necessary Roughness en Bomb Girls. Film1 Series is alweer het vijfde kanaal van Film1. Door toevoeging van Film1 Series en Film1 Sundance Channel, dat in de plaats komt van het Film1 Festival-kanaal, zal het aantal On Demand-titels ook flink stijgen, van de huidige ruim 140 tot ongeveer 250 films en series.

Het laatste weekend van februari kan de ware filmfanaat gratis, live en exclusief de uitreiking van de 84e Academy Awards® meemaken. ’s Werelds belangrijkste filmevenement is daarmee ook dit jaar weer voor praktisch alle digitale televisie-kijkers te zien.

Bron: Chellomedia

~ door pietboon op 31/01/2012.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: