Nederland titelverdediger in: ‘RTL 7 Darts: World Cup of Darts’

Mannenzender RTL 7 doet van 3 tot en met 5 februari verslag van de tweede editie van het ‘PDC World Cup of Darts’ dat wordt gehouden in Hamburg. Het toernooi wordt gespeeld met 24 landenteams, waarbij ieder team bestaat uit de twee hoogst geplaatste spelers op de wereldranglijst van dat land. Namens Nederland doen dit jaar Raymond van Barneveld en Vincent van der Voort mee.

RTL 7:
vrijdag 3 februari, tussen 23.00 en 00.00 uur samenvatting
zaterdag 4 februari, tussen 20.00 en 00.00 uur live registratie
zondag 5 februari, tussen 18.00 en 23.00 uur, waarvan tussen 18.00 en 20.00 uur samenvatting, tussen 20.00 en 23.00 live finale

Topfavorieten zijn Phil Taylor en Adrian Lewis, die samen team Engeland vormen. Engeland verloor in de eerste editie van dit toernooi al hun eerste wedstrijd van Spanje en is op revanche uit. Andere grote kanshebbers zijn Australië met Simon Whitlock en Paul Nicholson, Schotland met Gary Anderson en Peter Wright en Wales met Mark Webster en Richie Burnett.

Nederland is titelverdediger op dit toernooi. In 2010 veroverde team Nederland, bestaand uit Co Stompé en Raymond van Barneveld, de titel. In de finale versloeg het Nederlandse duo Mark Webster en Barrie Bates uit Wales.

Bron: RTL

~ door pietboon op 31/01/2012.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: