Nieuwe zender Comedy Central Extra vanaf maart te zien bij UPC

Op 1 maart voegt UPC Comedy Central Extra toe aan haar digitale zenderaanbod. Comedy Central Extra is in de maand maart bij UPC als zender van de maand voor alle digitale televisieklanten te zien (kanaal 13). Vanaf april krijgt Comedy Central Extra een vaste plaats in het Royaal-pakket van de aanbieder. Hiermee kan Comedy Central Extra in vrijwel heel Nederland ontvangen worden. Naast UPC is de zender ook te zien bij KPN en Ziggo.

Comedy Central Extra, een premium comedykanaal met exclusieve content voor de echte comedy pro, laat de inhoudelijke kant van comedy zien. Zo brengt de zender dagelijks en exclusief de satirische nieuwsshows The Daily Show with Jon Stewart en The Colbert Report met Stephan Colbert, premium comedyseries zoals de Comedy Central series Workaholics en Nick Swardson’s Pretent Time, volwassen animatie met onder andere Ugly Americans, en de heilige graal van de comedy; Stand-up.

The Daily Show with Jon Stewart
Jon Stewart en het Beste F#@king Nieuws Team Ooit brengen het nieuws zoals je nog nooit eerder zag – ongehinderd door objectiviteit of journalistieke integriteit. The Daily Show is een Emmy Award winnend programma, dat een scherpe en hilarische blik op actualiteiten werpt binnen politiek, technologie, popcultuur, sport en entertainment. In elke show wordt het nieuws van de dag besproken door host Jon Stewart en zijn team van correspondenten door middel van echte nieuwsbeelden, opgenomen reportages en heldere analyses van belangrijke zaken. Daarnaast heeft Jon exclusieve interviews met politici, comedians, acteurs, schrijvers en andere gasten, van wereldsterren tot de meer obscure-maar-toch-fascinerenden der aarde.

The Colbert Report: Brengt de absurtheid van het nieuws naar buiten
The student has become the Master. Dat is zeker waar voor Stephan Colbert. De host, schrijver en uitvoerend producent van ‘The Colbert Report’ op Comedy Central is ooit begonnen als correspondent bij Jon Stewart in The Daily Show. In The Colbert Report blijft Colbert in zijn rol van arrogante en ultra nationalistische nieuwslezer, terwijl hij zijn one-man show vult met rake opmerkingen en giftig commentaar. Colbert imiteert niet alleen bekende televisiepersoonlijkheden, maar gebruikt parodie om een beeld te schetsen over de politiek en media. Exclusief op Comedy Central Extra is dagelijks, met een vertraging van 18 uur, de nieuwste uitzending van The Colbert Report te zien.

Workaholics: Nietsnutten doen het goed
De Comedy Central sitcom ‘Workaholics’ is het stiefkindje onder de sitcoms. De serie gaat over drie huisgenoten die net uit de schoolbanken stoned in de bureaustoelen van een telemarketing bedrijf ploffen. Origineel en buitensporig zijn twee passende woorden voor de serie, die een vrijzinnig portret laat zien van de laatste stuiptrekkingen van de onverantwoordelijkheid van een 20-nogwat jarige. Voor hen geldt dat het leven van niets doen nog grappig en nog net niet zielig is. Kledingvoorschriften, deadlines en wakker worden voor het middaguur zijn geen dingen waar deze mannen ervaring mee hebben. De groep vrienden spant de hele dag samen om te voorkomen dat ze echt aan het werk moeten en hun nachten zijn ‘tight as a butthole!’

Ugly Americans
New York zag er nooit eerder zo vreemd uit als in Ugly Americans, de nieuwe Comedy Central animatieshow waarin de stad bewoond wordt door weerwolven, zombies, zeemeerminnen en pratende honden. Te midden hiervan woont Mark Lilly, een klassieke, idealistische sociaal maatschappelijk werker, wiens taak het is om alle levensvormen, menselijk en andersoortig, onderdeel te maken van het kleurige mozaïek van New York. Ugly Americans is gevat en brengt een grappige twist aan in het beeld van New York als grote smeltkroes van nationaliteiten. De serie is een grote metafoor voor de illegale immigratie en benadrukt dat iedereen dezelfde basisrechten heeft, zelfs als sommige van hen technisch gezien niet eens levend zijn (of menselijk). De serie is bedacht door David Stern, die ook The Simpsons, The Wonder Years en Monk op zijn cv heeft staan.

Bron: Viacom

~ door pietboon op 15/02/2012.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: