The Aviators 2 – Vliegtuigprogramma van bevlogen piloten in HD

Het meest complete programma over de vliegtuigindustrie, The Aviators, gaat weer de lucht in! De bevlogen presentatoren, die zelf allen ervaren piloten zijn, laten ons weer kennismaken met de allernieuwste vliegtuigen, de coolste technologieën, en de leukste weetjes. In dit seizoen leren we onder andere wat de belangrijkste verschillen zijn tussen twee motoren en een enkele, hoe je in formatie moet vliegen en hoe je uit een vliegtuig moet komen dat te water is geraakt. Ook gaan we aan boord van een klassieke Antonov AN-2 en een Cessna 195 en onderzoekt Kurtis wat de mogelijkheden zijn om zelf een vliegtuig aan te schaffen – want dat is natuurlijk de ultieme jongensdroom. Wie daar nog even het geld niet voor heeft, kan voorlopig genieten van de nieuwe afleveringen van The Aviators.

The Aviators 2 is vanaf zaterdag 25 februari om 16:00 uur te zien op Discovery HD Showcase.

The Aviators zijn…

Anthony Nalli

Anthony is de drijvende kracht achter The Aviators en tevens de executive producer en regisseur. Hij is een privé-piloot met een IFR-kwalificatie (Instrument Flight Rules) en tevens schrijver van boeken en columns over de luchtvaart.

Kurtis Arnold

Kurtis is commercieel pilot, luchtverkeersleider en een vooraanstaand spreker over de luchtvaart. Als ware vliegtuigexpert met jarenlange ervaring in het vak is hij een bron van informatie voor de kijkers.

Sara Rependa

Sara is een commercieel piloot met tevens een lange geschiedenis als zangeres. Ze is een vrouw met veel kennis en een sprankelende uitstraling.

Jeff Lewis

Jeff is piloot bij een luchtvaartmaatschappij en heeft al meer dan 8000 vlieguren achter zijn naam heeft staan in meer dan 70 verschillende typen vliegtuigen, waaronder een MIG-15.

Raeleen Ranger

Raeleen is piloot en medepresentator van het Canadese luchtvaartprogramma ‘Wings Over Canada’.

George Canyon

George Canyon is een bekende countryzanger die na gezondheidsproblemen zijn droom realiseerde om te vliegen. Hij is nu een ultra-light piloot en treedt in het programma op als gastpresentator – als hij niet op tournee is natuurlijk.

Bron: Discovery

~ door pietboon op 19/02/2012.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: