Gratis ‘The Voice Kids’ app en bordspel voor bij het TV programma

Het is nooit eerder vertoond, maar ‘The Voice Kids’ heeft het: de combinatie van televisie, smartphone en een oer-Hollands bordspel. Deze app is gratis en het speelbord is eveneens kosteloos te downloaden op http://www.thevoicekids.nl/tvk-specials/game/ of af te halen bij een groot aantal vestigingen van Dixons. Op de website staat de complete lijst. Het spel kan met het hele gezin tijdens de uitzending worden gespeeld, terwijl op het speelbord de stand wordt bijgehouden en de factor geluk een rol speelt. Deelnemers bepalen zelf de prijzen en eventueel een opdracht voor de verliezer.

‘The Voice Kids Game’ kent drie typen vragen, die worden gesteld door de mobiele applicatie. Vragen waarbij je iets moet voorspellen in de trant van: wat denk je dat er straks gaat gebeuren? ‘Let op-vragen’ zoals: Martijn is net uit beeld gelopen, welke kleur schoenen heeft hij aan? En echte kennisvragen zoals: hoeveel weken stond het origineel van het zojuist gezongen liedje op nummer 1 van de download top 40?

De mobiele applicatie en het speelbord rond ‘The Voice Kids’ zijn tot stand gekomen in een samenwerkingsverband van Lbi Mobile, RTL en Talpa en wordt mede mogelijk gemaakt door Vodafone, Microsoft en Nokia. Alle informatie is terug te vinden op: http://www.thevoicekids.nl/tvk-specials/game/

Bron: RTL

~ door pietboon op 23/02/2012.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: