“The Voice Kids” “The Battle” vanaf 2 maart op RTL4

Let the battle begin! Na vijf weken zijn ‘The Blind Auditions’ van ‘The Voice Kids’ afgesloten en daarmee is het RTL 4-programma toekomen aan de eerstvolgende fase: ‘The Battle’. Dit spectaculaire programma-onderdeel beslaat drie wekelijkse afleveringen en is vanaf vrijdag 2 maart te zien. Wendy van Dijk en Martijn Krabbé presenteren de ‘The Voice Kids’.

RTL 4, elke vrijdag vanaf 20.30 uur

17.000 Kinderen tussen de 6 en 14 jaar hebben zich opgegeven voor ‘The Voice Kids’, waarvan de 90 allerbesten mochten optreden voor de coaches Marco Borsato, Angela Groothuizen en Nick & Simon. 45 daarvan hebben zich de afgelopen weken geplaatst voor ‘The Battle’, oftewel 15 kids per coach/team.

Alle drie de teams staan een keer centraal in de aankomende afleveringen. Aanstaande vrijdag bijt het team van Nick & Simon het spits af. De week daarna is het aan de jeugdige nachtegaaltjes van Angela en Marco sluit met zijn protegees deze ronde af.

In elke battle-aflevering zijn er vijf battles waarin drie kandidaten gezamenlijk een lied ten gehore brengen. Per trio maakt de coach bekend wie de beste indruk op hem of haar heeft gemaakt. De vijf winnaars hiervan gaan door naar de sing off, waarin ze allemaal hun auditielied opnieuw ten gehore brengen. Naar aanleiding hiervan bepaalt de coach welke twee kandidaten van zijn of haar team doorgaan naar de finale. In deze eindstrijd, die plaatsvindt op vrijdag 23 maart, is dus plaats voor in totaal zes finalisten. De hoofdprijs van de door Talpa geproduceerde talenshow bestaat uit een studiebeurs van 10.000 euro, een platencontract en een eigen videoclip

De coaches moeten in de battle-ronde in korte tijd een aantal lastige beslissingen nemen en daarvoor krijgen ze hulp van iemand met wie ze ruggespraak kunnen houden. Nick & Simon krijgen assistentie van Marcel Fisser, Sven Figee gaat Angela helpen en bij Team Marco pakt Yes-R deze taak op.

Bron: RTL

~ door pietboon op 27/02/2012.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: