2e seizoen “One Bron Every Minute” op TLC

Na een succesvol eerste seizoen van ‘One Born Every Minute’ volgt TLC de maandagavond direct op met de tweede reeks afleveringen van deze baanbrekende reality-serie. In het tweede seizoen volgen we opnieuw nauwgezet de gebeurtenissen op de altijd druk bezette kraamafdeling van het Riverside Methodist Hospital in Columbus, Ohio. Aan de hand van 40 vaste camera’s wordt hier 24 uur per dag het wel en wee van iedere geboorte in het ziekenhuis vastgelegd.

One Born Every Minute 2 is vanaf maandag 5 maart om 21:00 uur te zien op TLC

Emotionele, spannende en ook grappige verhalen wisselen elkaar af. Zo zien we in de eerste aflevering hoe twee oma’s elkaar proberen de loef af steken, door hun pasgeboren kleinzoon zoveel mogelijk liefde te geven. Later maken we kennis met Kelley en Chris, die na het verdriet van twee miskramen en een doodgeboren kind nu vol wanhoop de geboorte van hun baby afwachten. Ook volgen we dit seizoen een predikant die alweer zijn achtste kind ter wereld brengt, een stel dat hoopt een gezonde vierling op de wereld te zetten, en een ex-drugsverslaafde aanstaande vader die wil bewijzen dat hij echt veranderd is.

Met ruim 7.000 geboortes per jaar staat het Riverside Methodist Hospital overduidelijk bol van de indrukwekkende bevallingsverhalen. Het tweede seizoen van ‘One Born Every Minute’, met de prachtige voice-over van Hollywoodactrice Jamie Lee Curtis, toont ons hiervan de onbetwiste hoogtepunten.

Bron: Discovery

~ door pietboon op 28/02/2012.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: