Frustratie op vier wielen in TLC’s “Driving Me Crazy”

Overal ter wereld staan relaties onder druk omdat mensen aan de lopende band chauffeur moeten spelen voor familieleden en vrienden die geen auto kunnen rijden. Of erger nog; omdat bijrijders zonder rijbewijs het rijgedrag van hun bestuurder bekritiseren. Voor deze zwaar gefrustreerde koppels brengt de nieuwe TLC-serie ‘Driving Me Crazy’ de ideale oplossing; elke aflevering nemen twee koppels deel aan de ultieme rijles. De tweetallen bestaan uit een chauffeur en een leerling die ouder en kind, broer en zus of gewoon vrienden kunnen zijn.

Hilarisch en herkenbaar, Driving Me Crazy is vanaf dinsdag 6 maart om 22:00 uur te zien op TLC

Via een roadtrip door heel Engeland leren de gefrustreerde chauffeurs hun leerlingen in vier dagen hoe ze een auto moeten besturen. Aan het eind van de week worden de rijvaardigheden van de leerling in een praktijkexamen getest. Er is echter een kleine twist: gedurende de vier lesdagen verblijven leraar en leerling allebei in het prachtige Volkswagen busje waarin het autorijden wordt geleerd. Zullen leerling en chauffeur er in slagen de grote druk te weerstaan, of draaien ze allebei compleet door…?

In de eerste aflevering volgen we de vriendinnen Charlotte en Margie. Margie is enorm onzeker bij het autorijden en Charlotte probeert haar dan ook een boost in zelfvertrouwen te geven. Tevens zien we hoe Emma haar vriend inschakelt voor een portie broodnodig autorij-advies. Later in de serie komt onder andere een wanhopige vrouw aan bod, die zich na elf mislukte rijexamens tot de hulp van haar echtgenoot keert. Ook volgen we de jonge Tiggy, die na meer dan 50 rijlessen nog steeds haar rijbewijs niet heeft gehaald. Kan haar vader haar helpen de kunst van het autorijden machtig te worden?

Bron: Discovery

~ door pietboon op 29/02/2012.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: