Paasweekend: live animatie film LEVEL UP op Cartoon Network

Cartoon Network, de ultieme bestemming voor non-stop fun en avontuur, brengt in april de Nederlandse première van de live animatie film LEVEL UP. Deze waanzinnig grappige en fantasierijke komedie gaat over een groepje middelbare school-leerlingen, die al gamend in een onverwacht avontuur komen, waarbij het lot van de wereld op het spel staat!

Cartoon Network zendt LEVEL UP uit zaterdag 7 april uit om 9:20 uur, met een herhaling op 2e Paasdag, maandag 9 april om 8:05 uur.

Vanaf juni brengt Cartoon Network ook de tv-serie ‘Level Up’ op de buis. De 13-delige serie is gebaseerd op de film en bestaat uit 20 minuten durende afleveringen met dezelfde cast.

’s Avonds vechten Wyatt (Gaelan Connell), Lyle (Jessie T. Usher) en Dante (Connor del Rio) samen als heldhaftige avatars in de online game ‘Conqueror of All Worlds’, maar overdag kennen deze jongeren elkaar nauwelijks bij naam, laat staan dat ze weten hoe de ander eruit ziet. Daar komt verandering in, wanneer ze per ongeluk een portal uit de gamewereld openen naar de echte wereld en zo de slechterik uit het spel “Maldark”, een bende trollen en meer gespuis vrijlaten in de echte wereld.

Het trio moet hun verschillen opzij zetten en de krachten bundelen. Ze krijgen hulp van hun klasgenoot Angie (Aimee Carrero) en samen moeten ze proberen de game in het echte leven te winnen en de wereld te redden. En dat zonder ook maar een cheat code te kunnen inzetten!

Bron: persbericht

~ door pietboon op 29/02/2012.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: