Vanavond om half negen bij UPC kijken naar GTST van morgen

Digitale televisieklanten van UPC kunnen vanaf vanavond direct na de normale uitzending van Goede Tijden, Slechte Tijden kijken naar de aflevering van de volgende dag. UPC is de eerste televisie-aanbieder die deze previewdienst aanbiedt. De aflevering van de volgende dag is on demand te zien via RTL Gemist.

GTST is nog steeds razend populair in Nederland. Dagelijks volgen er om acht uur tussen de één en twee miljoen mensen deze soap van RTL 4. Daarnaast is GTST ook nog eens het meest bekeken programma via RTL Gemist bij UPC On Demand. Pim Hofmeester, Director Video on Demand bij UPC: “We willen de fans van GTST een extra dienst bieden en daarom krijgen fans die écht niet kunnen wachten vanaf vandaag voor € 1,49 de mogelijkheid om direct na de normale uitzending alvast de aflevering van morgen te bekijken.”

Klanten gaan met de UPC afstandsbediening naar RTL Gemist en kunnen daar via de knop Voorpremières de volgende aflevering opvragen. Deze aflevering is van half negen ’s avonds tot de start van de volgende episode als voorpremière te bekijken.

Hofmeester:

“Voorpremières zijn al populair in de ons omringende landen. Ook wij hebben hiermee geëxperimenteerd en zien dat veel van onze klanten er gebruik van maken of willen maken. We verwachten dat er snel meer omroepen programma’s op deze manier gaan aanbieden. Dergelijke extra’s verstevigen namelijk de band tussen zender en kijker.”

Bron: UPC

~ door pietboon op 07/03/2012.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: