Klanten UPC steunen goede doel eenvoudig via GoedTV

Klanten van UPC Nederland met een abonnement op Digitale TV kunnen via de zender GoedTV goede doelen eenvoudig steunen door gebruik te maken van de rode knop op de UPC-afstandsbediening. Uniek is dat kijkers naar GoedTV (kanaal 995) zich in vier stappen kunnen opgeven als vrijwilliger. Mochten zij alleen willen doneren aan het goede doel, dan is dat via de zogenoemde SupportKnop ook mogelijk. Iedere maand selecteert GoedTV drie goede doelen waaraan UPC-klanten op deze manier hun bijdrage kunnen leveren.

Deze applicatie is door UPC special voor GoedTV ontwikkeld. Per maand vraagt GoedTV via de SupportKnop aandacht voor drie verschillende doelen. Zodra de kijker op de SupportKnop drukt, komen de logo’s van de goede doelen in beeld en kan de kijker een keuze maken welk doel hij wil steunen.

Marvin Kooij, Station Manager van GoedTV zegt:

“Wij zenden 24 uur per dag documentaires, films, series, actualiteiten en programma’s uit die mensen positief inspireren. Daarmee willen we de kijker informeren en aanzetten tot bewustwording van de wereld om hen heen. Met de SupportKnop bieden wij kijkers de mogelijkheid om invulling te geven aan de behoefte om iets positiefs te betekenen voor mensen en indirect voor de maatschappij. GoedTV zendt dagelijks op diverse momenten speciale programma’s uit over de goede doelen van de SupportKnop.”

GoedTV lanceert de Nationale Vrijwilligersweek van 17 t/m 26 maart. Tijdens deze week is de zender ook te zien op het Eventkanaal van UPC (kanaal 14). In deze week besteedt GoedTV aandacht aan inspirerende vrijwilligers, projecten van de landelijke vrijwilligersactie NLDOET en de drie goede doelen van de SupportKnop. “Omdat zij een positieve bijdrage aan de maatschappij hier, om de hoek en in de rest van Nederland leveren”, aldus Kooij. Iedereen kan mee doen met de Nationale Vrijwilligersweek. Meer informatie is te vinden op www.nationalevrijwilligersweek.nl.

UPC geeft GoedTV vanaf het ontstaan van de zender door en stelde haar interactieve techniek graag ter beschikking om de relevantie van GoedTV nog groter te maken voor haar klanten.

Bron:UPC

~ door pietboon op 19/03/2012.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: