Nederlandse jeugdserie “On Tour” vanaf 5 mei op Disney Channel

Vanaf 5 mei start de eerste lokaal geproduceerde Disney Channel Original Serie On Tour. Elke zaterdag en zondag om 9:30 uur worden nieuwe afleveringen uitgezonden op Disney Channel waarin de kijker kan genieten van de avonturen van de popband Pop4You en de rockband De Nitwits. De serie bestaat uit 26 afleveringen van elk 8 minuten en wordt geproduceerd door het Vlaamse productiehuis Sultan Sushi.

De cast bestaat uit jonge Vlaamse en Nederlandse talenten met onder andere Pip Pellens (bekend van Goede Tijden Slechte Tijden) als zangeres Karo. Eerder deze maand werd de allereerste single en videoclip ‘Gaan’ van de nieuwe popband ‘Pop4You’ gelanceerd. Deze single is gecomponeerd door Aris Archontis, Chen Neeman en Jeannie Lurie (muziekschrijver voor onder meer High School Musical en Hannah Montana). De vertaling is gedaan door Edwin de Groot.

In On Tour volgen we de popband Pop4You die bestaat uit Karo (Pip Pellens), Sara (Liss Walravens) en Daan (Matthew Michel). Zij reizen met een luxe tourbus van optreden naar optreden en in hun voorprogramma staan De Nitwits, bestaande uit Jimmie (Bart van Veldhoven), Billie (Thomas van Goethem) en Willie (Lennert Vercammen). Zij zijn een echte rockband en vinden zichzelf fantastisch. Ze zijn er ook van overtuigd dat zij eigenlijk de hoofdact moeten zijn en daarmee drijven ze Pop4You soms tot waanzin. Het gevolg is een grappige onderlinge strijd, veel avontuur, muziek, een klein beetje liefde, maar vooral heel veel plezier!

Bron: Disney

~ door pietboon op 19/03/2012.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: