23 maart: Finale The Voice Kids

Wie wordt de winnaar van de allereerste editie van ‘The Voice Kids’? Miljoenen kijkers volgden de afgelopen acht weken de jongste RTL 4-talentshow, waar 17.000 kids van 6 t/m 14 jaar zich voor hebben opgegeven. Vrijdag 23 maart aanstaande is de finale. In deze spectaculaire liveshow speelt voor het eerst de stem van het publiek een rol.

RTL 4, vrijdag 23 maart, tussen 20.30 en 22.20 uur

Direct bij ‘The Blind Auditions’ werden de coaches al overspoeld door al het jonge zangtalent dat Nederland rijk blijkt te zijn. Uiteindelijk hebben Nick & Simon ervoor gekozen om Channah en Dave mee te nemen naar de finale, terwijl Angela Groothuizen Lieke en Fabiënne de allerbesten binnen haar team vond. De eer van Team Marco Borsato wordt vrijdag verdedigd door Vajèn en Melissa.

Na een spectaculaire opening van de show, laten alle zes de finalisten afzonderlijk horen wat zij in huis hebben. Elke coach zing daarnaast ook een track samen met zijn of haar twee kanshebbers. Vervolgens bepalen de coaches en het publiek welke drie talenten doorgaan in de finale, één per team. Deze drie brengen hierna hun single ten gehore en dan is het eindoordeel aan de kijker: wie wint de hoofdprijs bestaande uit een studiebeurs van 10.000 euro, een platencontract, een videoclip en het openen van de twintigste verjaardag van Disneyland Paris voor internationale beroemdheden en media.

bron: RTL

~ door pietboon op 20/03/2012.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: