Vanaf 14 juni de nieuwe zender Horse & Country in Nederland

Nederland is vanaf 14 juni een televisiezender rijker als het Horse & Country TV kanaal op vijf kabelsystemen te zien zal zijn. De Benelux versie van deze zender is als eerste te zien bij Caiway, Kabel Noord, Glashart Media, CAI Harderwijk en Kabeltex. Naar verwachting zullen overige aanbieders in de nabije toekomst deze zender ook gaan doorgeven.

Vanaf de start zullen ook Nederlands geproduceerde programma’s rondom paarden en het buitenleven in het algemeen deel uitmaken van H&C TV en zullen de programma’s Nederlands ondertiteld worden. Het percentage locale programma’s op de zender zal mettertijd toenemen. Wayne Dunsford, directeur internationale distributie van H&C TV, zegt daarover:

“Horse & Country TV heeft zichzelf gevestigd als een sterk merk met een helder profiel dat onderscheidend is ten opzichte is van alle overige zenders in de markt. De start in de Benelux betekent het begin van een verdere roll-out van H&C TV in verschillende territoria”

Heather Killen, executive chairman van H&C TV, voegt daaraan toe:

“Miljoenen mensen ter wereld genieten van de paardensport en de bijbehorende levensstijl; de sector heeft een economische omvang van meer dan 50 miljard $ per jaar. H&C TV streeft ernaar een sleutelpositie in te nemen bij het beschikbaar stellen van strategische digitale outlets voor de programma’s en persoonlijkheden die aansluiten bij deze aantrekkelijke en kwalitatieve doelgroep.”

Bron: persbericht

~ door pietboon op 18/04/2012.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: