Seizoen 6 van Dexter vanaf 13 mei dagelijk bij de VPRO

Seizoen 6 van Dexter is al te zien bij 13th Street Universal met Nederlandse ondertiteling en daar is binnenkort de laatste aflevering al te zien. Maar vanaf 13 mei is dit seizoen ook dagelijks op Nederland 3 te zien. De serie is ook via internet terug te kijken, maar vanwege de leeftijdsindicatie pas na 22 uur.

Vanaf zondag 13 mei dagelijks om 22.25 uur op Nederland 3

Geen gewone politieserie maar een unieke, intelligente mix van humor en horror. Dexter is forensisch expert bij de politie in Miami die in zijn vrije tijd de stad verschoont van criminele figuren. In de zesde reeks wordt Dexter geconfronteerd met een brute moord waarbij geloof een grote rol speelt. Dexter worstelt ineens met zijn eigen overtuigingen. Wat geeft hij zijn jonge zoon mee? Ondertussen is zijn zus Debra wel goed in balans en ontpopt zich in deze serie als een ware heldin.

Afleveringen

Aflevering 1: Those kinds of things (13 mei)

Dexter Morgan bezoekt een highschool reünie op zoek naar een voormalige prom king. De afdeling Moordzaken krijgt te maken met een gruwelijke op geloof geïnspireerde moord.

Aflevering 2: Once upon a time….. (14 mei)

Om een mysterieuze en macabere moord op te lossen, verhoort de afdeling Moordzaken Brother Sam, een dominee met een crimineel verleden. Als Dexter Brother Sam ontmoet herkent hij in hem geen man van God maar een collega moordenaar. Debra krijgt twee voorstellen die haar leven ingrijpend kunnen veranderen.

Aflevering 3: Smokey and the bandit (15 mei)

Dexter wordt geconfronteerd met een ontnuchterende glimp van zijn eigen toekomst als een seriemoordenaar uit zijn verleden een verrassende terugkeer maakt. Debra voelt zich ongemakkelijk in haar nieuwe functie en Travis doet er alles aan om zijn Mentor Gellar tevreden te stellen.

Aflevering 4: A horse of a different color (16 mei)

Als Harrison in levensgevaar verkeert ontdekt Dexter dat hij steun vindt bij Brother Sam. Maar als Dexter wordt geconfronteerd met weer een afschuwelijk tableau van Gellar en Travis vraagt hij zich af of geloof, in de verkeerde handen, dodelijk is.

Aflevering 5: The angel of death (17 mei)

Met de hulp van zijn nieuwe vriend, Brother Sam, vraagt Dexter zich af of er toch een licht in hem aanwezig is dat zijn “darkness” kan overwinnen. Batista en Quinn bezoeken de universiteit waar Professor Gellar les heeft gegeven en Debra moet na een schietpartij gedwongen therapie volgen.

Aflevering 6: Just let go (18 mei)

Dexter is verwikkeld in een persoonlijke zaak die de behoeften van zijn “Dark Passenger” aanwakkert. Debra voelt zich overweldigd door de taken die haar nieuwe baan met zich meebrengt.

Aflevering 7: Nebraska (20 mei)

Dexter wordt vergezeld door een andere “Dark Passenger” als hij naar Nebraska gaat om wat losse eindjes uit zijn verleden op te lossen. Debra zet het onderzoek naar de Doomsday Killings voort en ondervindt dat haar nieuwe functie complicaties met zich meebrengt.

Aflevering 8: Sin of omission (21 mei)

Dexter gebruikt de lessen die hij heeft geleerd van Brother Sam om nieuwe aanwijzingen in de Doomsday Investigation te duiden. Debra en La Guerta staan lijnrecht tegenover elkaar in de zaak van een vermoorde prostituee.

Aflevering 9: Get Gellar (22 mei)

Dexter krijgt hulp uit een onverwachte hoek in de jacht op de Doomsday Killers, als hij probeert de afdeling Moordzaken een stap voor te blijven. Debra doet in therapie een verrassende ontdekking.

Aflevering 10: Ricochet rabbit (23 mei)

Dexter probeert te achterhalen wie het volgende slachtoffer van de Doomsday Killers zal zijn voor het te laat is. Debra reageert heftig als ze op een plaats delict aankomt en realiseert zich dat ze te veel op haar broer steunt.

Aflevering 11: Talk to the hand (24 mei)

Om de Doomsday Killers te vangen wil Dexter in hun voetsporen treden en zelf een macaber tableau creëren. Debra’s therapeute geeft een schokkende suggestie.

Aflevering 12: This is the way the world ends (25 mei)

Dexter en de afdeling Moordzaken moeten voor een maansverduistering de Doomsday Killers vangen om te voorkomen dat zij hun laatste gruwelijke act uitvoeren. Debra heeft moeite met het aanvaarden van een nieuwe emotionele realiteit.

Bron: VPRO

~ door pietboon op 25/04/2012.

4 Reacties to “Seizoen 6 van Dexter vanaf 13 mei dagelijk bij de VPRO”

  1. Beste VPRO

    heel erg vervelend dat niet de voorlaatste… maar de laatste aflevering van Dexter vanavond op de televisie blijkt te zijn!! Het had moeten zijn Talk tot the hand en ik zit nu te kijken naar het slot…balen hoor! Hebben we morgen nu deze aflevering te goed?

  2. en vandaag mooi gesjochten: zenden ze deel 12 uit en slaan deel 11 over…

  3. is er al bekend hoe de VPRO dit oplost?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: